PRIVA

Maksimal fleksibilitet og oppetid


Systemet består af en base med individuelle funktionelle moduler. Alle de forretningskritiske komponenter kan findes i modulerne og kan skiftes under tilslutning. Kablet foregår ved bunden. Denne konstruktion sikrer maksimal driftsikkerhed. En fejl i et modul er begrænset til den specifikke del af systemet. Basen forbliver tilsluttet strømmen, og kommunikationen forbliver intakt. Dette giver dig den garanti for, at der ikke opstår dominoeffekt i systemet. Især i miljøer med kritiske processer, såsom hospitaler eller et rent rum, er dette af afgørende betydning.


Besparelser gennem renovering


Blue ID SN3t-netmodulet er udstyret med en Priva 2-ledning. Denne teknologi, der er udviklet af Priva, gør det muligt at lave næsten ethvert snoet par kabel, der er egnet til IP-kommunikation. Du kan opnå store besparelser ved renovering, fordi eksisterende to ledningskabler kan udnyttes.


Sikker datalagring


Projektdatabasen lagres på et SD-kort, som kan placeres i controlleren. Det betyder, at alle de ønskede oplysninger altid er til rådighed. Da projektsoftwaren er din ejendom, er du helt uafhængig når det kommer til dit valg af en Priva Partner til service og vedligeholdelse af din installation.
Uafhængigt af feltudstyr
Vores brugere værdsætter deres uafhængighed. Derfor arbejder Priva Blue ID uafhængigt af feltudstyr. Dette gør det muligt at justere det rigtige filudstyr for hvert projekt. Og med renoveringsprojekter kan eksisterende feltudstyr og kabler genanvendes. Det omfattende udvalg af fieldbus protokoller muliggør seriel sammenkobling af udstyr.


BACnet certificering


Priva Blue ID C4-controllerne er blevet testet med succes for deres overensstemmelse med BACnet-standarden på det BIG-EU godkendte og akkrediterede testlaboratorium og er certificeret af det europæiske certificeringsorgan.


Forberedt for Internet of tings


Meddelelsestrafikken inden for Priva Blue ID er fuldt ud baseret på IP-teknologi. Dette gør det muligt altid at få adgang til Priva Blue ID lokalt og via internettet. Dette kan gøres i kombination med cloude teknologi eller via en sikret forbindelse som VPN. Priva Blue ID-controllere har et integreret netværksmodul, som gør forskellige Ethernet-porte tilgængelige som infrastruktur til denne IP-kommunikation. 


FIND MIG

 

Klintehøj Vænge 19

 

3460 Birkerød

Åbningstider.

 

Mandag til Fredag 08:00 til 16:00

 

Link

 

HJEM  |  PROFILE

BMS/CTS  | PRIVA

FAQ'S  |  KONTAKT